avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

Buna ziua! Sunt noua pe site si nu prea stiu cum se procedeaza, dar as avea niste intrebari vizavi de noul cod penal. O persoana condamnata definitiv la 4,6 ani de inchisoare pentru inselaciune ( 3 ani complicitate la furt calificat, sentinta definitiva contopita cu 3 ani inselaciune art.1-4, sentinta care nu a fost atacata inca prin recurs, si 1,6 ani pedeapsa accesorie, pentru furt, initial cu suspendare; fapte savarsite in aceeasi perioada, asadar concurenta), poate beneficia de reducerea pedepsei intr-o oarecare masura, in urma modificarii codului penal?

Alte discuții în legătură

Reducere condamnare cu executare LenaIoana LenaIoana Buna, am mai scris, dar nu mi-a raspuns nimeni, nici macar o parere... O persoana condamnata la 4,6 ani detentie pt inselaciune (3 ani complicitate la furt ... (vezi toată discuția)
Despre reabilitare (serv.de probatiune) gabitzu1ro gabitzu1ro -------Nr.1-.In anul.23/11/2009.Soluţionare:Condamnă pe inculpatul V. C , fără antecedente penale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu aplicarea art. 71, ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi ... Mincu66 Mincu66 Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi sa contopit pedeapsă cu o altă pedeapsă de 2 ani pe care o primisem înainte dar nu ... (vezi toată discuția)