avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luarea de mita in SA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luarea de mita in SA

De 4 ani am terminat facultatea, si de atunci am depus cerere pentru post de economist, sau in lista de rezerva de cadre, imi era necesar la un curs, dar mi s-a raspuns ca nu sunt posturi, de atunci si pana astazi colegi si noi angajati au tot fost trecuti economisti, unii chiar fara diploma, D-NA, de la personal, sefa, si-a angajat sotul pe acest post, si stiu de la colege ca primeste mita pentru post, dar cand m-am hotarat sa-i fac un flagrant, a auzit discutia intre mine si o colega, a tipat, m-a dat afara din birou. jicniri, si tot tacamul, baa tot ea spune ca-mi face referat ca i-am vorbit urat. La ce institutie sa reclam ce face in societate?Este numita politic, nici studii nu avea cand a fost numita in post, acum a facut SPIRU H.Nu vreau sa intru peste ea in birou si sa o fac una cu pamantul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma jurist ady210474 ady210474 buna seara pe scurt, am terminat facultatea de drept, forma ID, 4 ani, la o univ. prost famata (am inteles ca nu am voie sa specific nume); in fine, n-am ... (vezi toată discuția)