avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... eliberare diploma JURIST
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

eliberare diploma JURIST

buna seara
pe scurt, am terminat facultatea de drept, forma ID, 4 ani, la o univ. prost famata (am inteles ca nu am voie sa specific nume); in fine, n-am stiut ca iau plasa.
acum ma aflu in postura in care am dat licenta in 2008, am luat-o cu 8.80 si cei de la decanat refuza sa-mi elibereze diploma pe motiv ca m-am terminat o forma recunoscuta de studii. ok, la inscriere, in 2004, am fost asigurat ca facultatea este acreditata si tot ce trebuie sa fac este sa platesc taxele si sa-mi iau examenele.
din 2008 ma tot plimba din usa in usa cu amanari cum ca ba se asteapta un proiect de lege sau speta este in instanta spre deliberare etc, multe motive de amanare din care eu nu mai inteleg nimic...acesta facultate am facut-o special pentru a si profesa, nu doar de dragul de a-mi atarna ceva in cui. intrebarea mea suna asa: as putea cumva sa grabesc evenimentele si sa pot face apel la vreo lege in virtutea careia universitatea sa fie obligata sa-mi elibereze diploma? mi-as dori sa intru in barou si sa pot face ceva practica in domeniu insa fara acel carton numit diploma nu am prea mari sanse de izbanda.
multumesc nticipat pentru raspuns
PS posibil ca ce am enuntat sa fie usor ambiguu insa in cateva randuri nu pot face istorie; multumesc de intelegere.
Cel mai recent răspuns: ady210474 , utilizator 05:04, 2 Ianuarie 2012
Solicitati in scris eliberarea diplomei de licenta.In caz de refuz solicitati in instanta obligarea unitatii de invatamant pentru emiterea acesteia.Aprecierea diplomei se face de catre baroul la care sustineti examenul sau de Colegiul consilierilor juridici in cazul ca optati pentru profesia de consilier juridic.
solicitati in scris diploma de licentiat in drept
daca nu o primiti in 30 de zile puteti sa-i dati in judecata
Corect, foarte corect, rezolvare in instanta insa fara un avocat cu experienta mi-este foarte clar ca n-am sorti de izbanda. Dealtfel traim in romania si poti figura vinovat cu acte chiar daca n-ai nici o vina. Of, paradoxul.
Multumesc pentru interventii....o sa ma mai caciulesc pe la secretariat si apoi o sa vb la o alta universitate; incerc ceva echivalari si apoi poate intru in legalitate. (cine s-o mai apropia de Spiru ca mine sa pateasca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma spiru haret neprimita alina_25 alina_25 Am o ruda car a absolvit o facultatetdin cadrul universitatii spiru haret o forma d invatamant acreditata in 2010 de atunci si pana in prezent aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)