avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma Spiru Haret neprimita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma Spiru Haret neprimita

Am o ruda car a absolvit o facultatetdin cadrul universitatii spiru haret o forma d invatamant acreditata in 2010 de atunci si pana in prezent aceasta nu a primit diploma de fiecare data sustinandu-se ca nu le da ministerul foi pentru diploma ce ar putea face aceea persoana?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 16:55, 24 Septembrie 2013
Sa dea in judecata Univ Spiru Haret si sa solicite eliberarea diplomei de licenta si a suplimentului la aceasta, facand dovada ca a absolvit anii de studii si examenul de licenta si ca si-a indeplinit obligatiile, in speta a achitat taxele de scolarizare.
Fie staruie la decanatul unitatii de invatamant,fie promoveaza actiune in instanta
Si ce documente trebuie depuse daca ca acea persoana sa depuna actune in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta alinus1128 alinus1128 La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)