Buna seara !
Imi cer scuze ca va deranjez cu o intrebare.
Am un vecin ce in fiecare seara, pe la ora asta, se apuca sa dea gauri in casa, sa bata cu ciocanul, s.a.m.d ..
Sunt constient ca locuind la bloc trebuie sa suport, si ca ii este permis sa deranjeze pana la ora 22:00 ( daca nu ma insel ), dar chiar sa-mi omoare auzul cu lucrarile sale, pe care le executa numai dupa ora 20:30 ?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile ce vor urma :)
O seara buna !
Ati incercat sa discutati personal cu vecinul?
Sesizati oficial presedintele de asociatie care se poate implica pentru solutionarea acestui diferend minor-inerent in cazul imobilelor de locuit in comun
In fiecare bloc o sa gasiti cate un asemenea mester, tot timpul avem la asociatie cate o asemenea reclamatie. Si eu m-am saturat de „talentele” unui vecin care face ce face si da cu rotopecutoare, asa pe la 20:30 - 21:00... Stiind cine este, l-am abordat, am incercat sa discut cu dansul. Geaba... omul isi rezolva treburile cand are „chemare” sau cand are timp. In rest, nu il intereseaza de nimic. Daca mai "serveste" si-un intaritor, si-aduce aminte de toate lucrarile neterminate, pe hol, in boxa sau mai stiu eu unde. Unde naiba sa te duci si sa-l reclami, decat la politie. Organul te asculta si da a lehamite din mana... Dom' Grecu, chiar alta treaba nu ai? Am sa vorbesc cu impricinatul - si chiar a vorbit. Acum sunt un pic "stricat la gat" cu el, dar ii trece pana la sarbatori!