avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import haine originale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import haine originale

BUna ziua,

Doresc sa imi infiintez un site unde voi vinde haine originale ( gen Lee Cooper, Adidas ec) importate din Marea Britanie. Hainele vor fi cumparate cu chitanta (sau factura). Va rog sa imi spuneti daca este legal acest lucru sau daca nu ce ar trebui sa fac pentru a nu avea probleme cu legea?

Cu respect

Mihai
Cel mai recent răspuns: strutum , utilizator 22:56, 15 Octombrie 2013
Infiintezi un PFA sau srl. te inregistrezi in registrul operatorilor intracomunitari si multa bafta.
ai nevoie de facturi pe PFA sau SRL. (nu este obligatorie traducerea)
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
strutum, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducător firilacroco firilacroco Bună ziua, Intenționez să lucrez ca liber-profesionist în domeniul traducerilor, fiind în discuții cu o firmă pentru o colaborare. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa indeplinesc pentru a deschide un srl? uzzu uzzu Mai exact... 1.Vreau un magazin online de imbracaminte care il pot eu face si administra,tot ce ma intereseaza este daca aduc marfa din germania cu factura pe ... (vezi toată discuția)
Achizitii ue si vanzare articole. liliana-gina liliana-gina Buna dimineata. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa achizitionez din Marea Britanie diferite bunuri de larg consum. De asemenea ... (vezi toată discuția)