avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua!
Daca am avut continuitate la CCC (din CCC1 (14,12,2010-14,12,2012) in CCC2(11,12,2012-11,11-2013)) mai ot beneficia de stimulentul de insertie in cazul in care doresc sa ma intorc la lucru in data de 01,nov.2013, Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pe perioada concediului de maternitate timcyke timcyke Buna ziua, As dori sa stiu daca se sisteaza acordarea stimulentului de insertie pe perioada concediului de maternitate si CCC, si daca raspunsul este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt în concediu de maternitate. copilul face 2 ani ... Danutzad Danutzad Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani în februarie însă am aflat ca sunt însărcinată.ce se întâmplă dacă nu ma întorc la ... (vezi toată discuția)