avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate si fiscalitate parc distractii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate si fiscalitate parc distractii

Care sunt obligatiile fiscale ale unei societati care desfasoara activitate in balciuri/in parcuri si obiectul de activitate il reprezinta un parc de distractii. Are masinute si diverse alte comedii, unde trebuie sa taie bilete.
Care este procedura evidentei, inregistrarii si vizarii la organele competente a biletelor? Ce impozite se platesc si unde?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pfa CO.COS CO.COS [b]P[/b]ersoana [b]F[/b]izica [b]A[/b]utorizata care are ca unic obiect de activitate organizarea manifestarilor artistice (teatru papusi) are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme avand ca activitate , balciuri si parcuri de distractie, cod caen 9321 Slatineanu1 Slatineanu1 Buna ziua. As avea avea nevoie de un mic ajutor. Am cumparat un utilaj pentru balciuri si dorim sa ne deschidem firma , Ma intereseaza pasii pe care ... (vezi toată discuția)
O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)