avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate carte de identitate

Buna ziua! vreau sa va expun o situatie ,deosebita , pentru mine.
Am divortat in 2007, dar nu am facut partaj cu fosta sotie . Acum m-am recasatorit , dar actuala sotie nu si-a putut schimba buletinul intrucat in contractul de apartament apare si fosta. Va rog sa-mi spuneti daca o declaratie data la notar de fosta sotie ca e de acord cu faptul ca actuala sotie sa locuiasca in apartament , este suficienta?de asemenea , daca CI al actualei sotii mai este valabil in forma veche ?Va multumesc! Sper ca m-am facut inteles si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: taramoiup , utilizator 10:52, 21 Octombrie 2013
:))
e suficienta declaratia la evidenta populatiei, dar ar fi mai corect fata de fosta si fata de actuala sa faceti partajul
Daca sunteti amandoi trecuti in contract, atat dvs. cat si fosta, si daca locuinta dvs. nu este notificata in CF ca locuinta a familiei, este necesar decat acordul dvs.fara a fii necesar ca fosta sa consimte la intrarea in spatiu a actualei.
Multumesc , voi verifica la CF .
sa nu confundati intabularea locuintei cu notificarea ca locuinta a familiei intrucat sunt 2 lucruri distincte. De regula nu prea sunt locuinte notificate.
Multumesc, dar daca fosta sotie da o declaratie la notar ca este de acord cu luarea in spatiu a actualei sotii , aceasta declaratie e valabila la Evidenta populatiei? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Domiciliul actualei sotii in aceeasi locatie cu cel al fostei sotii, fara finalizarea partajului. mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012. Sunt si acum in partaj cu fostul sot. In urma cu 3 luni, fostul sot a facut domiciliul actualei lui sotii in locuinta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș vrea să știu dacă în urma succesiunii făcute ... tucasu tucasu Bună ziua. Aș vrea să știu dacă în urma succesiunii făcute după decesul tatălui meu, pe cota parte din imobilul moștenit pot să îl iau în spațiu ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)