Buna ziua! vreau sa va expun o situatie ,deosebita , pentru mine.
Am divortat in 2007, dar nu am facut partaj cu fosta sotie . Acum m-am recasatorit , dar actuala sotie nu si-a putut schimba buletinul intrucat in contractul de apartament apare si fosta. Va rog sa-mi spuneti daca o declaratie data la notar de fosta sotie ca e de acord cu faptul ca actuala sotie sa locuiasca in apartament , este suficienta?de asemenea , daca CI al actualei sotii mai este valabil in forma veche ?Va multumesc! Sper ca m-am facut inteles si astept un raspuns.
Daca sunteti amandoi trecuti in contract, atat dvs. cat si fosta, si daca locuinta dvs. nu este notificata in CF ca locuinta a familiei, este necesar decat acordul dvs.fara a fii necesar ca fosta sa consimte la intrarea in spatiu a actualei.
sa nu confundati intabularea locuintei cu notificarea ca locuinta a familiei intrucat sunt 2 lucruri distincte. De regula nu prea sunt locuinte notificate.
Multumesc, dar daca fosta sotie da o declaratie la notar ca este de acord cu luarea in spatiu a actualei sotii , aceasta declaratie e valabila la Evidenta populatiei? va multumesc.