avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Aș vrea să știu dacă în urma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Aș vrea să știu dacă în urma succesiunii făcute ...

Bună ziua. Aș vrea să știu dacă în urma succesiunii făcute după decesul tatălui meu, pe cota parte din imobilul moștenit pot să îl iau în spațiu pe fiul meu, pentru a face dovada domiciliului în vederea schimbării actului de identitate expirat, fără sa meargă la evidenta populației și celălalt coproprietar pentru a da declarația de luare în spațiu. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:30, 15 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, este suficienta declaratia dvs.
Va mulțumesc!
Da puteti. Cu conditia ca locuinta sa nu fie notificata in CF ca locuinta a familiei, caz in care este necesar acordul tuturor coproprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Valabilitate carte de identitate taramoiup taramoiup Buna ziua! vreau sa va expun o situatie ,deosebita , pentru mine. Am divortat in 2007, dar nu am facut partaj cu fosta sotie . Acum m-am recasatorit , dar ... (vezi toată discuția)
Declaratie de primire in spatiu petre_marian petre_marian buna ziua.as dorii sa stiu daca in urma dezbaterii unei succesiuni dupa socrul meu a ramas un apartament cu 2 camere din care a rezultat urmatoarele cote ... (vezi toată discuția)