avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nelamurire premii din concursuri si jocuri online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nelamurire premii din concursuri si jocuri online

Eu am castigat un concurs online suma de 1000ron si as dori sa stiu daca aceasta suma de bani va fi trecuta ca si sursa de venit la Finante. Mentionez ca eu am 2 copii si primesc alocatie de sustinere si as dori sa stiu daca trebuie sa declar suma aceasta pentru ca pe viitor sa nu mi se sisteze alocatia si sa inapoiez banii.Mai sunt si alte jocuri online la care particip si vreau sa retrag banii dar as dori un raspuns ca sa vad ce pot sa fac ca sa nu am de suferit.Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Concurs Ungureanu_Eusebio Ungureanu_Eusebio Daca vreau sa organizez un concurs cu participare online, pentru care se plateste o taxa de inscriere, existand la final o jurizare si o premiere, acest ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de formular 201 alexius86 alexius86 Buna ziua, Am o intrebare la care din pacate nu stiu raspunsul si vreau sa fiu sigur inainte de a ma duce la finante.Am lucrat in 2014 ca freelancer cu ... (vezi toată discuția)