avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drujba face parte din categoria utilajelor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drujba face parte din categoria utilajelor de prelucrare a lemnului? HG nr. 778/2013

buna ziua,
am o intrebare: drujba face parte din categoria utilajelor de prelucrare a lemnului, conform HG nr. 778/2013 - Anexa 3 ( lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului social) ?
am dat o cautare pe google si am constatat ca drujba nu face parte din categoria utilajelor de prelucrare a lemnului, dar este trecuta pe lista la Primaria Timisoara.
[ link extern ]
In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc,
cu stima,
Daniela
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:58, 20 Octombrie 2013
Cred ca un functionar "competent" a scris lista respectiva, cu gandul la meniul zilei. In alte localitati Consiliile locale acorda ajutoare mai mari decat cele acordate de MMPS, iar in acestea nu exista o asemenea prevedere. Nici in In HG 778/2013 nu exista o astfel de precizare, deci consider ca raspunsul este negativ: drujba nu face parte din categoria utilajelor de prelucrare a lemnului,(exceptand cazul in care este folosita de un virtuos artist, sculptor in lemn):D. Altfel spus, dvs folositi drujba zilnic sau ocazional, in gospodaria proprie sau in prestarea de servicii catre alte persoane?
va multumesc pentru raspuns. Da, drujba este folosita ocazional doar in gospodaria proprie. Mentionez ca mai multe primarii au pus pe lista drujba si refuza sa acorde ajutorul social intrucat un necajit detine o drujba ( bineinteles o drujba mica nu din categoria celor profesionale).
Mai ramane o ultima intrebare : cum am putea convinge ( prin argumente legale) un functionar ca drujba nu face parte din categoria utilajelor de prelucrare a lemnului conform HG 778/2013.
cu deosebit respect,
Daniela

Vineri seara la un post TV, d-na ministru Campean a precizat ca pentru ajutorul de incalzire s-au refacut Normele sau anexele care stabilesc cine nu beneficiaza de ajutor....A fost luata in discutie inclusiv "drujba" si d-na ministru a precizat ca nu constituie unealta care sa duca la neacordarea ajutorului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire coman cristina coman cristina dac am un tractorU650 ,o combina o masina dacia ,mai beneficiez de ajutorul de incalzire,caci oricum iarna nu am activitate cu ele,deci nici venit (vezi toată discuția)
Subventie caldura adonisvigalex adonisvigalex Am o dacia 1307 care in cartea de identitate este trecuta ca mixta iar cei de la primarie au trecuto ca autoutilitara si acum ma obliga sa restitui subventia ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna seara tuturor.. Citez din OUG 86 (anexa ce contine bunuiri ce exclud dreptul la ajutor): \"BUNURI IMOBILE: - clădiri sau alte spaţii ... (vezi toată discuția)