avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare bani din asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare bani din asigurare de sanatate

Buna ziua,

Am platit la Finante contributia mea de asigurare de sanatate anticipat pana in septembrie, iar eu in luna iuliu m-am angajat cu CM.

Intrebarea mea ar fi pot recupera banii platiti anticipat si la cine sa ma adresez? Daca nu am nici o sansa de recuperare, iar eu plec sa zicem o luna in concediu fara salar se vor retrage din banii acestea?

Va multumesc,
Marta

Alte discuții în legătură

Concediu medical din prima zi de angajare cris-gabi cris-gabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 28 septembrie am angajat o persoana (am semnat contractul de munca), iar in 29 ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti ??? arhontele arhontele Sectorul -invatmant legea- 221/2008 Problema?- 1. un cadru didactic intra in concediu medical in aprilie 2008; 2. legea 221 - ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cu 4 luni in care nu am avut nici un venit, din cele 6 hopeless1 hopeless1 buna ziua! Am tot citit ca pentru baza calculului concediului medical se iau 6 luni anterior intrarii in concediu dar cum se calculeaza atunci cand nu ai ... (vezi toată discuția)