avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Respingere ANPC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Respingere ANPC

Buna ziua,
Este posibil ca Protectia Consumatorului sa considere ca, datorita faptului ca s-a semnat contractul cu banca, clientul nu mai poate recupera comisioanele platite (administrare si risc)?
Ce este de facut in cazul unui refuz din partea acestora?
Cel mai recent răspuns: estbia , utilizator 09:50, 17 Octombrie 2013
Actiune in instanta pt a se inlatura din contract clauzele abuzive daca banca nu doreste o renegociere a clauzelor contractuale.
Multumesc pentru raspuns.
Intrebarea mea este Protectia Consumatorului are dreptul sa refuze dosarul?
Este o actiune nationala, recomandarea tuturor este sa ne adresam ANPC.
Chiar daca contractul a fost semnat, am inteles ca acestia trebuie sa ia masuri. Nu cred ca a demarat cineva o astfel de actiune pe un contract nesemnat.

As putea sa ma adresez la ANPC din raza altui judet decat cel al clientului? Si as putea-o face in numele lui?
Mentionez ca sunte rude de gradul 1.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
estbia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane bancare ada2014 ada2014 Buna ziua, sotul meu are un credit bancar si cred ca are comisioane abuzive.(a fost un comision de risc care a fost doar redenumit cand a fost scos inafara ... (vezi toată discuția)
Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)