avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somera gravida - rog raspuns urgent!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somera gravida - rog raspuns urgent!

Buna ziua, sunt insarcinata in 6 saptamani (DPN 30 mai) iar somajul se termina pe 19 decembrie. Ca si la primul copil, trebuie sa fac cerclaj la 14 saptamani si sa stau la pat. Deci, nu ma angajeaza nimeni, dar nici nu am voie sa merg la munca. As dori sa stiu cum pot proceda ca sa primesc indemnizatia. Data trecuta am stat acasa de la 13 saptamani pana la nastere fara comisie(in 2006).Cei de la somaj m-au sfatuit sa ma angajez la o firma( pana expira somajul)minim 3 luni, pe perioada determinata si sa platesc eu contributiile...dar sa bag si medicale. Se mai poate si altfel?Chiar nu as vrea sa ma incurc in calcule...Am o vechime in munca cu aproximatie de 5 ani.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
nitumirela79, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:30, 20 Octombrie 2013
Achiesez la ceea ce a postat moderatorul tudorvaleriu=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate fanyk fanyk Voi intra in somaj la 1 noiembrie deoarece se desfiinteaza intreprinderea.Tot cam atunci trebuie sa intru in concediu de maternitate.cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj kikitam kikitam am 254 de zile concediu medical in ultimile 12 luni de munca din care 210 pentru un singur diagnostic ...sunt disponibilizata si voi intra in somaj ...pot ... (vezi toată discuția)
Gravida in somaj ContSters202650 ContSters202650 Femeia gravida aflata in somaj beneficiaza de ccc si celelalte concediii aferente maternitatii? (vezi toată discuția)