avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotarea chitantelor electronice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotarea chitantelor electronice

La inceputul unui nou an, pot incepe numerotarea chitantelor electronice din nou de la 1 ?
Cel mai recent răspuns: mihai65 , utilizator 16:03, 17 Octombrie 2013
Incepeti de la nr.pe care il stabilititi prin decizie,intocmita conform OMFP nr.2226/2006,aprobata de administrator. Este posibila si numerotarea de la nr. 1.
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare chitantier Silvasanu Silvasanu Buna ziua, As avea o intrebare:anul 2014 l-am terminat la chitanta cu nr.28(chitante in 2 exemplare,nu sunt platitoare TVA). Anul acesta cu ce nr. de chitanta ... (vezi toată discuția)
Evidenta formularelor tipizate(facturi chitante) mama1 mama1 buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)
Chitante pfa - numerotare rebecagroza rebecagroza am urmatorarea situatie: chitantier neinseriat cu 50 file chitante pe 20111-48,raman 2 file cum se face numeroarea mai departe?se incepe cu 1/2012? va ... (vezi toată discuția)