In linii mari, poprirea se face la tertul poprit, nu la dvs., Trebuie sa primiti acasa o somatie de plata insotita de actele care dovedesc creanta si incuviintarea executarii silite, functie de titlul executoriu detinut de creditorul dvs., in care va da un termen de 24 de ore sa achitati voluntary debitul. Dar se mai practica si executarea concomitenta, tinand cont de faptul ca posta mai intarzie cate o zi cu corespondenta....
am fost la adminstr.sect de care apartin si am intrebat daca s-a facut vre-o poprire ceva stiind ca avea de plata imp la casa neplatit si mi-a spus ca nu figureaza cu asa ceva la ei in evidente.
Rate ,datorii la stat nu are mama mea insa a luat pensia mai putin cu 150 lei si nu inteleg ce ar putea sa fie.
Daca am eu de plata imp.la masina poate sa-i opreasca mamei?
Este posibil ca mama dvs sa aiba imprumut la CAR-ul pensionarilor si sa nu fi platit. Mergeti la CJPAS si vedeti motivul pentru care a luat pensia diminuata.
Cine incalca legea?
roy1958
buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)