avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Promisiune garantare prima casa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Promisiune garantare prima casa

Stie cineva care este soarta celor cu promisiuni de garantare pe moneda euro,de ce nu se tine cont de art 2 din hg 565/2013!?
Cel mai recent răspuns: danieleu , utilizator 20:10, 22 Octombrie 2013
carazaandreiionut a scris:

Stie cineva care este soarta celor cu promisiuni de garantare pe moneda euro,de ce nu se tine cont de art 2 din hg 565/2013!?

Sunt si eu interesat de subiect intrucat promisiunea de garantare de la banca si fond imi expira la 27.11.2013. Oare o promisiune de garantare semnata in 2012 nu se incadreaza la articolul mai sus mentionat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de garantare prima casa carazaandreiionut carazaandreiionut buna seara, in luna martie am obtinut promisiunea de garantare pt un credit in euro prin programul prima casa,promisiune prin care mi-se garanta obtinerea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea creditului promis de banca din euro in lei gainamihai gainamihai Buna ziua! Va rog sa-mi dati niste lamuriri legate de aplicarea Hotararii Guvernului nr. 565/2013 privind modificarea normelor de implementare a ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)