avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare adeverinta de proprietate in parte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare adeverinta de proprietate in parte

este posibil ca intr-o hotarare judecatoreasca sa zicem ca ai o adeverinta de proprietate teren conform l8 18/1991 ptr 2000 mp , sa se scrie ca este anulata in parte respectiva adeverinta ptr suprafata de 600 mp? nu ar trebui anulata in totalitate , urmand sa fie emisa alta cu suprafata de 1400 mp?

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Alexandreevici Alexandreevici Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Bună ziua! Tată și fiu moștenesc în baza unui testament de la un bunic ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate teren mihay78 mihay78 Detin un teren pentru care s-a eliberat titlu de proprietate conform Legii nr.18/1991 pe numele bunicului decedat pentru suprafata de 3,5 ha;ulterior un expert ... (vezi toată discuția)