Rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Administratia finantelor publice judeteana a decis angajarea raspunderii solidare cu debitorul (firma X) eu - administrator cu participare 10% si asociatul 90%. (octombrie 2012) Motivul - neplata impozitelor la stat.(15 000 lei)
Administratia finantelor publice de sector Buc. a dispus executarea silita si poprirea impotriva mea (noiembrie 2012, ianuarie 2013)
Am contestat decizia de angajare a raspunderii solidare la tribunalul judetean si decizia de executare silita si poprire la judecatoria de sector (toate in termen legal)
Di februarie 2013 a inceput procedura de poprire pe salariu.
Asociatul nu a primit decizie de poprie.
In februarie 2013 a fost declansata procedura de insolventa, finalizata in mai 2013. In iunie firma a fost radiata din evidenta Registrului comertului judetean.
In prezent Tribunalul judetean a respins contestatia mea, judecatoria de sector nu a luat o decizie. Poprirea pe salariu continua, asocoatul nu plateste nimic.
Spunetimi ce mai pot face? Trebuie sa platesc in continuare banii ?
Situatia cu insolventa si radierea pare cam neclara. Dvs. fiind administratorul firmei (chiar daca asociat cu doar 10% din partile sociale) sunteti direct raspunzator din punct de vedere legal fata de falimentul firmei, si astfel si atragerea raspunderii administratorului.