avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intimidarea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intimidarea la locul de munca

Buna ziua! La locul meu actual de munca in ind chimica o fata care lucreaza deja acolo de 10 ani ma intimideaza de fiecare data cand are ea chef prin faptul ca eu lucrez de un an si imi pune tot felul de intrebari din domeniu (plus al ei > e mai avansata, are cursuri, facultate de specialitate) pe care nu le stiu si e umilitor de fata cu altii si ea stie si continua mereu cu un ton rautacios. Apoi raspandeste zvonuri despre mine si tot timpul ma critica dar nu ma invata cu nimic. Cand o intreb nu spune nimic si zice sa ma descurc. As vorbi cu sefa, dar e prietena ei si daca ma iau de prietena ei imi fac zile grele singura. :(( nu mai suport situatia si mi-as da imediat demisia, da inca nu am gasit ceva de vreo 3 luni. #-o am incercat diverse situatii date de prin articole in legatura cu persoanele dificile si am inteles pana la urma ca are ceva cu mine nu e neaparat vina mea. Ce pot sa fac in situatia de fata avand in vedere ca maine vine luni si trebuie sa revin in acelasi mediu evil.

Alte discuții în legătură

Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Abuzuri fãcute de șeful superior cristofer cristofer Lucrez ca maistru mecanic la o intreprindere privata foarte mare și atât eu cât și alți colegi maiștri și ingineri avem o problemă ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă pentru că am probleme foarte mari cu părinții. mă pot muta la prietenul meu? Împlinesc 18 ani peste o lună Marilena1638 Marilena1638 Bună, am 18 ani fără o lună..Am incercat sa \"supraviețuiesc\" in casa cu părinții mei dacă îi pot numi așa...Nu mă înțeleg deloc cu tatăl meu ... (vezi toată discuția)