avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract sau nota de comanda
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract sau nota de comanda

Detin un PFA pentru activitatea de dirigentie de santier. Unul din clienti (care este societate comerciala) nu doreste incheierea unui contract, ci prestarea serviciilor de dirigentie de santier pe baza de nota de comanda. Este legal, nu sunt obligati sa incheie contract?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:28, 21 Octombrie 2013
Probabil,nu doresc contract deoarece activitatea ce o desfasurati este ocazionala sau redusa ca timp. Daca nota de comanda este urmata de un proces -verbal de stabilire a prestatiilor efectuate si de factura ,atunci este OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept comun/somatie de plata/ordonanta de plata dacmoto dacmoto Buna ziua, Contractul este incheiat intre o societate comerciala si o persoana fizica. Persoana fizica se obliga sa presteze activitate( dirigentie de ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal pt persoane fizice? stefanl760 stefanl760 buna ziua !as dori sa stiu daca o societate comercializeaza si monteaza panouri solare pt persoane fizice ce trebuie sa elibere la factura chitata sau bon de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat? muntenitadorinel muntenitadorinel Va rog lamuriti-ma la cod caen 9001 ii trebuie casa de marcat ? Unii zic ca da altii zic ca nu care e solutia corecta? (vezi toată discuția)