avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

Cum se calculeaza pensia de boala gr.III ?...Am 57 ani si stagiu de cotizare 33 ani si 3 luni... avand in vedere ca pentru pensie stagiul complet de cotizare este de 30 ani si 7 luni? Cat la suta din pensia pentru limita de varsta si stagiu complet de cotizare,reprezinta pensia de boala gr.III?
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 10:49, 22 Octombrie 2013
Intrucat indepliniti conditia de stagiu cerut d elege, pensia de invaliditate gr III are acelasi cuantum ca si cum ati iesi la pensie limita de varsta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate silvia59 silvia59 ce implicatii asupra calcului pensiei de limita de varsta poate avea trecerea de la pensia de invaliditate gradul II la pensia de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)
Varsta la care o pensie de invaliditate gradul iii devine nerevizuibila mara57 mara57 buna ziua ! am si eu o intrebare, daca se poate sunt nascuta in 1957, aprile, am 21 de ani si 8 luni vechime pe cartea de munca, din 1999 sunt pensionata pe ... (vezi toată discuția)
Data pensionare limita de varsta seneca399 seneca399 Sunt nascut in mai 1961,am 31 ani vechime in munca din care 9 ani in grupa a II-a.de munca Incepand cu 1 martie 2013 sunt pensionar invaliditate gr.III. La ce ... (vezi toată discuția)