avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Adresa ANAF Analiza risc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Adresa ANAF Analiza risc

Va rog frumos sa-mi spuneti ce este cu adresele primite de la ANAF in ca instiinteaza pe contribuabil ca este considerat aleatoriu un contribuabil cu risc? Am niste emotii...
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:48, 23 Octombrie 2013
Aveti informatii la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza de risc Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am primit de ANAF Directia Genaerala de Servicii pentru Contribuabili o informare conform careia in urma unui proces de selectie aleatorie ... (vezi toată discuția)
adresa oficiala de e-mail a asociatiei de proprietari tomasso tomasso Adresa de email a asociatiei de proprietari devine legala oficiala cand se hotaraste in adunarea generala de constituire sau in com. executiv ? Orice document ... (vezi toată discuția)
Adresa anaf analiza risc sannvis sannvis Buna ziua, Ne puteti ajuta cu mai multe detalii/informatii despre ultima adresa ANAF privind analiza de risc , aceasta adresa fiind trimisa se pare la ... (vezi toată discuția)