buna ziua am si eu o problema.....socru meu a avut pensi pt boala dar statul roman a anulat pensi pe motiv ca este apt de munca.Acest omu este operat la cap dupa o tumoare de 6 cm langa creieru mic,In momentu de fatza daca poate sa vb si sa ai o comunicare cu el.Sincer nu stim ce sa facem si unde sa ne adresam ca nu cred ca este ok ce se intampla in tara asta.Astept un raspuns sau o indrumare daca cinea stie ce ar trebuie sa facem.Adresa mea de mail este viorel.adrian1981@yahoo.com. VA MULTUMESC
Reveniti la comisia medicala judeteana de expertiza pentru a obtine o noua recomandare medicala in vederea pensionarii.
Trebuie intocmit dosar care sa contina acte medicale care sa ateste stadiul medical, actual, al socrului dvs., perioade de internare, fisa medicala de urmarire in timpul internarii, tratament, recuperare medicala, etc.
Probabil ca aceste documente nu au fost prezentate comisiei de reevaluare medicala atunci cand socrul dvs. a fost convocat pentru reevaluarea starii sale de sanatate si comisia a decis anularea pensiei de boala.
Intrebare
feraru
Buna ziua
Ma numesc FERARU DAN 63/64 ani din Timisoara si am si eu problema la care va rog sa ma ajutati. Sunt angajat al SC NESTLE ROMANIA din 01.11.2016 si ... (vezi toată discuția)
Handicap
Galea Stela
Am 66 ani sunt pensionara ,am lucrat ca invatatoare.La 30 de ani am inceput sa fac crize de epilepsie,desi am fost la medici in acea vreme am fost tratata ... (vezi toată discuția)