avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Buna ziua.Am lucrat la un minister dupa care angajatorul m-a dat afara .A urmat un proces pe care l-am castigat, am apelat la un executor care a recuparat salariile, dar reintegrarea s-a facut abuziv, de la data primirii ordinului de repunere pe functie timp de 32 de zile sunt trecut absent nemotivat in pontaje, in revisal sunt cu contract de munca in vigoare...iar dupa 32 de zile s-a aprobat cererea mea de suspendare a postului, mentionez ca ei timp de 32 de zile nu au fost in stare sa-mi faca un act aditional legal, au facut 3 dar gresite, pe care le-am contestat, nu mi-au dat fisa postului s-o semnez, nu aveu roi, am sesizat ITM care mi-au raspuns sa fac plangere penala ce sa fac ?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

- reintegrarea în funcția deținuta anterior,
- plata unei despăgubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si actualizate,
- acordarea celorlalte drepturi cuvenite de la data emiterii deciziei penală la reintegrarea efectivă,
- rectificarea Carnetului de Muncă în sensul drepturilor recunoscute prin prezenta hotărâre.

Alte discuții în legătură

Judecator - plangere csm gavriila gavriila Are vreun rost sa-i fac plangere la CSM unui judecator care intre timp s-a pensionat ?! (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni(chf) Drujescu Drujescu Buna ziua.Am un credit in franci elvetieni si as dori sa dau banca in judecata deoarece am cerut de mai multe ori sa-mi micsoreze dobanda(tinand cont de cursul ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta carmen4628 carmen4628 Asa cum am spus , sotul meu are o cota de 1/3 din casa si terent pe act de vinzare cumparare . Nu putem folosi cota de casa si teren deoarece nu suntem lasati ... (vezi toată discuția)