avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

pentru acordarea ccc am inteles ca se cere o adeverinta de la casa judeteana de pensii a angajatorului in cazul in care acesta se afla in alt judet decat unde se desfasoara activitatea....angajatorul meu este din gorj iar eu din arges...nu pot face o imputernicire notariala pentru a depune si ridica altcineva adeverinta?unde am citit scria ca trebuie depusa si ridicata personal de persoana solicitanta a ccc..va multumesc
Cel mai recent răspuns: geo20sory , utilizator 14:05, 24 Octombrie 2013
1. Cineva cu imputernicire poate solicita si apoi ridica, in numele dvs., adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii.

2. - In imputernicire sa scrieti numele si prenumele corecte si CNP.
- Sa-i dati imputernicitului si o copie dupa actul de identitate (C.I.).
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Cum să obțin adeverință de vechime în munca, dacă firma ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Cum să obțin adeverință de vechime în munca, dacă firma nu mai exista. Am lucrat la 2 firme între anii 2003_2004 și anii 2006-2008. Fimele erau din ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lazarilie lazarilie Buna ziua ..am un unchi care a ajuns la varsta de pensionare dar nu mai are cartea de munca.Cei de la itm spun ca nu o gasesc pentru ca ar fi ramas la ... (vezi toată discuția)