avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala contra unui SRL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala contra unui SRL

Buna ziua
In cazul in care vreau sa depun o plangere penala pentru tentativa de inselaciune cu documente false plangerea se face impotriva societatii sau a reprezentantului legal, care a semnat actele ?
Unde se depune plangerea, la sectia de politie de care apartin ?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
James_Hetfield, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:15, 28 Octombrie 2013
Nu m-am gandit la asta. Mi s-ar primi amandoua plangerile?
faceti o singura plangere prin care indicati si persoana si societatea - e absolut legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - procedura plangere monica75 monica75 As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain. (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila pt amenintare Silvia Barbulescu Silvia Barbulescu As dori sa depun plangere penala pentru savarsirea infractiunii de amenintare. Va rog sa mi spuneti daca exista prevazut un termen pentru depunerea anei ... (vezi toată discuția)