avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in functie de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in functie de studii

Buna. As dori sa mi se raspunda la o intrebare privind incadrarea in grila de salarizare in functi de studii. Sunt asistenta medicala de ceva timp, iar in urma cu 2 ani am terminat si Facultatea de Psiologie, aceasta poate fi considerata ca studii superiore si poat fi incadrata intr-o alta grila de salarizare superiora. Multumesc anticipat pentru raspuns...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 26 Octombrie 2013
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
Bugetar...
Daca ati fi terminat Facultatea de medicina , atunci se putea pune problema transformarii postului dvs din studii medii in studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare marianca marianca BUNA,VA ROG SA -MI SPUNE-TI, DACA LUCREZ IN SISTEMUL BUGETAR PE UN POST CARE NU NECESITA STUDII SUPERIOARE DOAR CALIFICARE(AGENT PAZA),DAR EU AM TERMINAT ANUL ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru studii superioare coren coren Salariu pentru studii superioare se acorda si daca functia de baza este de alta specializare? De exemplu functia de baza asistent medical, studii superioare ... (vezi toată discuția)