avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actualizare autorizatie constructii si penalizari
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actualizare autorizatie constructii si penalizari

Buna ziua,

As avea nevoie de o lamurire pentru urmatoarea situatie:
Avem o autorizatie de constructie din 2006 care a expirat in 2010. La primarie mi s-a calculat 2010 - 2013 cu valoarea per m2 din 2013.
As vrea sa stiu daca este corect? Daca nu, as vrea sa stium cum este corect sa se aca actualizarea si cum ar trebuie sa se calculeze penalitatiile.

Eu din cate stiu nu se poate actualiza retroactiv, ci pentru fiecare an ar trebui sa se calculeze cu valoare care era in vigoare pentru acel an:
Ex: din 2010 - 2012 valoarea la data respectiva
2013: valoare actuala
Daca teoria mea este corecta, cum se vor calcula penalitatiile?

Va multumesc!
DanaMaria

Alte discuții în legătură

Etapele de calcul la actualizare autorizatie de constructie DanaMariaDana DanaMariaDana Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire pentru urmatoarea situatie: Avem o autorizatie de constructie din 2006 care a expirat in 2010. La primarie mi s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie de constructie si evaluare suma platita in 1998 VasileF VasileF Buna ziua, Am o problema legata de taxa de autorizatie de constructie si evaluarea unei sume platite in anul 1998. In anul 1998 am inceput constructia unei ... (vezi toată discuția)