avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii/avize necesare pentru deschiderea unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii/avize necesare pentru deschiderea unei scoli de canto

Buna ziua,

doresc sa deschid o scoala de canto, insa nu sunt lamurita sub ce forma juridica ar putea functiona avand in vedere ca doresc sa colaborez si cu o profesoara/un profesor care sa predea lectiile de muzica. Banuiesc ca eu nu am dreptul sa predau din moment ce nu am diploma de pedagogie muzicala.
De asemenea m-ar interesa ce autorizatii trebuie sa obtin pentru o astfel de scoala.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma oncescucarmen oncescucarmen Deoareca am terminat Fac. de pedagogie muzicala la Spiru Haret, secretara si-a adus aminte ca aceasta facultate a fost intr- un mare scandal cu recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Școală privată de muzică Daniels1991 Daniels1991 Bună ziua, Doresc sa înființez o scoala de muzica particulara pentru pregătire în domeniul cultural (secție de canto, instrument și eventual dans pe ... (vezi toată discuția)
Demersuri intrare invatamant pentru licentiat filologie2003 ocatalina ocatalina Buna ziua, in 2003 am absolvit Facultatea de Litere/sectia engleza-franceza,sunt licentiata in Filologie.Pana in prezent am profesat in alt domeniu,insa acum ... (vezi toată discuția)