avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Demersuri intrare invatamant pentru licentiat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Demersuri intrare invatamant pentru licentiat filologie2003

Buna ziua, in 2003 am absolvit Facultatea de Litere/sectia engleza-franceza,sunt licentiata in Filologie.Pana in prezent am profesat in alt domeniu,insa acum as dori sa intru in invatamant si sa lucrez ca si cadru didactic(profesoara lba engleza).Banuiesc ca m-as incadra pentru a preda la nivel primar si/sau gimnazial.
Ce demersuri este nevoie sa fac sau ce pasi exacti trebuie sa urmez in acest sens?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 11:44, 8 Iunie 2014
Trebuie sa aveti absolvit modulul pedagogic cu valoarea de 30 de credite. Daca nu-l aveti, puteti sa-l mai faceti inca, dar va prezentati la concurs anul viitor.
Puteti sa va inscrieti la masteratul didactic si apoi sa candidati pentru un post de profesor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor daca am terminat facultatea de drept Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept iar ulterior am urmat cursurile Modulului Pedagogic I, pt clasele V - VIII. Ulterior acestora am urmat si ... (vezi toată discuția)
Imtrebare: ce studii sunt necesare pentru a preda in invatamantul gimnazial? matte matte Pentru a preda in invatamantul gimnazial ce fel de studii sant necesare? (vezi toată discuția)
Master in matematica si sunt incadrat ca "necalificat" gospodariu gospodariu Buna ziua! As dori sa ma lamureasca cineva...Sunt absolventa de Fizica(4 ani cu licenta),iar acum in februarie am absolvit Masterul in Matematica (sectia ... (vezi toată discuția)