avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Profesor daca am terminat facultatea de Drept
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Profesor daca am terminat facultatea de Drept

Buna ziua,

Am terminat Facultatea de Drept iar ulterior am urmat cursurile Modulului Pedagogic I, pt clasele V - VIII. Ulterior acestora am urmat si cursurile unui masterat profil Management si Comunicare in Afaceri. Va rog sa-mi spuneti daca eu ma pot angaja ca profesor in urma studiilor efectuate si ce materii as putea preda?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:05, 26 Iulie 2014
ca absolvent de drept ar trebui sa fi gasit pe acest site reglementarile in vigoare cu privire la exercitarea acestei profesii.
www.avocatnet.ro/content/art...
Nu am precizat - eu am terminat facultatea in 2002, cursurile fiind pe durata a 4 ani.
Modulul pedagogic de nivel I va da dreptul sa predati disciplina "cultura civica" in invatamantul gimnazial. Nivelul modulului da dreptul de predare pe cicluri de invatamant. Pentru liceu va trebuie masterat didactic sau modulul de nivel II.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
elena138, utilizator
Multumesc pt raspuns. Daca urmez un masterat didactic sau modulul II ce materii pot preda la liceu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele care intra in aria stiintelor sociale. Consultati Centralizatorul disciplinelor pentru ariile curriculare, cautand facultatea de drept. Orientativ: drept, cultura civica, sociologie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imtrebare: ce studii sunt necesare pentru a preda in invatamantul gimnazial? matte matte Pentru a preda in invatamantul gimnazial ce fel de studii sant necesare? (vezi toată discuția)
Absolventii facultatii de drept termita_online termita_online ce materii pot preda absolventii facultatii de drept in invatamantul liceal si universitar? (vezi toată discuția)
Titularizare profesori jomini jomini Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Filosofie (buget, zi, 3 ani). In timpul facultatii, am urmat cursul de pedagogie doar in primul an. Am ... (vezi toată discuția)