avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... titularizare profesori
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

titularizare profesori

Buna ziua,

Sunt absolvent al Facultatii de Filosofie (buget, zi, 3 ani). In timpul facultatii, am urmat cursul de pedagogie doar in primul an.
Am urmatoarele intrebari:
1) Daca decid sa urmez cursurile de formare a personalului didactic, acest an se ia in considerare sau este nevoie sa urmez tot modulul?
2) Daca urmez un master in literatura, intre timp urmez modulele necesare pentru cariera diactica, pot sa predau limba romana? Sau pot sa predau doar filosofie iar pentru a putea preda limba romana este necesar sa fiu licentiata in litere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:07, 21 August 2014
Modulul pedagogic este o forma de invatamant la care nu se admit echivalari. Il veti urma complet..
Nu puteti sa predati lb. romana fara licenta, acest lucru este posibil doar daca ar fi vorba de reconversie.Filosofie puteti preda, dar va trebuie masterat, intrucat exista ca materie doar pentru liceu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor daca am terminat facultatea de drept Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept iar ulterior am urmat cursurile Modulului Pedagogic I, pt clasele V - VIII. Ulterior acestora am urmat si ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Invatamant primar jomini jomini Buna ziua, Am absolvit Facultatea de Filosofie, detin diploma de licenta si doresc sa intru in invatamant ca invatator (profesor clasele I-IV). Imi puteti ... (vezi toată discuția)