avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant primar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant primar

Buna ziua,

Am absolvit Facultatea de Filosofie, detin diploma de licenta si doresc sa intru in invatamant ca invatator (profesor clasele I-IV).
Imi puteti spune, va rog, ce cursuri trebuie sa fac? Specializari/ echivalari/ cursuri postuniversitare? Se poate sa urmez astfel de cursuri sau este obligatoriu sa urmez facultatea de Pedagogie (licenta, 3 ani)?
Unde ma pot adresa sa obtin toate informatiile necesare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:40, 1 Septembrie 2014
Este obligatoriu sa absolviti facultatea de stiinte ale educatiei. La invatamant primar nu merge cu modulul pedagogic.
Facultatea de stiinte psihopedagogice nu va da licenta pentru invatamant primar, ci pentru profesor de psihopedagogie, psiholog, stiinte sociale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)