avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Master in matematica si sunt incadrat ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Master in matematica si sunt incadrat ca "necalificat"

Buna ziua!
As dori sa ma lamureasca cineva...Sunt absolventa de Fizica(4 ani cu licenta),iar acum in februarie am absolvit Masterul in Matematica (sectia DIDACTICA MATEMATICII)de 1,5 ani.Mentionez ca pe adeverinta nu-mi scrie daca sunt cursuri universitare sau postuniversitare.Deoarece eu anul acesta scolar predau matematica la o scoala in mediul rural si sunt considerata Necalificata,as dori sa-mi spune-ti daca in urma masterului voi fi considerata Calificata.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 3 Martie 2009
Cum sunteti considerata necalificata? ... Pe adeverinta trebuie sa scrie ca ati absolvit masterul - sectia Didactica matematici.
Desigur,pe adeverinta scrie ca am absolvit masterul,la sectia "Didactica Matematicii"insa la scoala cand am dus adeverinta mi-a spus ca tot nu ma poate plati calificat!!!!!!!!!
Aveti Modulul didactic? Poate din cauza lipsei acestuia aveti probleme.
Trebuie sa aveti si modulul Pedagogic ( nu didactic , cum am precizat anterior)
am si modulul pedagogic facut!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Schimbare specializare. licență sau conversie? tonica31 tonica31 Bună ziua.! Doresc să mă lămuriți într-o problemă. Sunt cadru didactic titular(învățătoare). Am absolvit Liceul Pedagogic în 1999. Am terminat ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)