avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare specializare. Licență sau conversie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare specializare. Licență sau conversie?

Bună ziua.!
Doresc să mă lămuriți într-o problemă.
Sunt cadru didactic titular(învățătoare). Am absolvit Liceul Pedagogic în 1999. Am terminat Facultatea Litere-Limba Română-Lb.Engleză (2012) și Master Consiliere școlară(2016).
Pentru că vremurile sunt grele și mereu in schimbare,bineînțeles că și în școala noastră vor avea loc schimbări(restrângeri),cam...peste doi ani, sper eu...
Neclaritatea,nelămurirea mea este următoarea:
Conform"Fișei de Evaluare-mobilitatea cadrelor didactice" eu mă încadrez cu cu 9 pct. la "Absolvenţi ai şcolii normale/liceu pedagogic sau ai şcolii postliceale pedagogice cu diplomă/certificat de
absolvire sau ai colegiului pedagogic universitar (institutori) şi studii universitare de lungă durată sau ciclul I de studii universitare de licenţă sau ciclul II de studii universitare de masterat."
Ce să fac? Ce pot face ca să îmi asigur totuși un punctaj mai mare?Adică,vizez să acumulez 12p. și să mă incadrez la " Absolvenţi în specialitate, cu diplomă, ai ciclului I de studii universitare de licenţă şi cu o altă licenţă sau studii postuniversitare/de conversie profesională cu durata de cel puţin 3 semestre ."
Pot face Conversie pe specializarea Invățământ primar(2ani) sau trebuie să fac Facultatea-specializarea Invățământ
primar(3ani).????
Offff….nu am nicio idee cum să fac să fie bine!!!
vă rog să mă ajutați cumva.!
Vă mulțumesc.!

Alte discuții în legătură

Profesor pentru invatamantul primar, ca urmare a absolvirii scolii ... andamanea andamanea Profesor pentru invatamantul primar, ca urmare a absolvirii Scolii Normale si studiilor de lunga durata cu modul pegagogic de 2 ani care include Psihologie, ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant dana_ticea dana_ticea Buna seara! Am vechime 12 ani gradul I , liceul Pedagogic 5 ani , 3ani Colegiul Univ.de Institutori(diploma de absolvire) . Am fost platita ca prof.II in ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)