avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Bunâ ziua,

As dori sâ aflu care sînt drepturile si conditiile de a obtine Pensia anticipata partiala.
In cazul meu:
- nascut octombrie 1955
- emigrat în Franta în anul 1990
- am dreptul sâ ies la pensie din partea statului francez la 60 de ani (01/01/2015)
Carriera în România conform atestatiei Casei de pensii a municipiului Bucuresti (formular E205) :
- 16 ani 6 luni si 11 zile
Vâ multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie diverse diverse Buna. O persoana care are 30 de ani si 9 luni in campul muncii (fara grupe sau altele), femeie, nascuta in anul 1955, la ce varsta poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)
De ce fel de pensie pot beneficia si cand? bodo gabriella bodo gabriella Ma interesesz pentru d-nul George in ce fel de pensie poate iesi: nascut pe data de 16 februarie 1955, vechime in munca 49 ani din care grupa I de munca 12 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei violeta167 violeta167 Sunt nascuta in decembrie 1957,am 10 ani de grupa a-IIa si in total 33 de ani si 9 luni de munca. Salariul actual este minim pe economie.La ce varsta ar trebui ... (vezi toată discuția)