avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare drepturi de autor

Am un pensionar la limita de varsta , care lucreaza pe drepturi de autor (pictor). Ce trebuie sa platesc statului si modul de calcul?.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediul medical pentru pensionar angajat ricarmen25 ricarmen25 buna ziua , am 67 de ani , sunt pensionar , limita de varsta dar si salariat cu norma intreaga cu contract individual de munca pe durata nedeterminata. am ... (vezi toată discuția)
Ref. decizie incetare cim vs decizie pensie limita varsta gina2010 gina2010 Buna ziua, ii sunt afectate cu ceva drepturile (pensia) daca firma la care lucreaza tatal meu, la primirea deciziei ptr limita de varsta (mai 2012) nu i-a ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala, cumul cu alte venituri pirvulescu pirvulescu va rog sa-mi spuneti daca pe perioada pensiei anticipate partial pot realiza venituri ocazionale . Mentionez ca am calitatea de expert contabil si ocazional ... (vezi toată discuția)