avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proba traseu-calificativ respins
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proba traseu-calificativ respins

Buna seara,
Am dat proba teoretica pentru obtinere permis auto pe data de 07 oct.2013 cu calificativ admis,pe 25 oct 2013 am fost respinsa la traseu.Intrebarea mea este cand pot sustine din nou proba teoretica(sala)?Pot merge saptamana viitoare sa sustin proba teoretica(sala) si sa fiu programata pentru traseu dupa 15 zile de la data in care am fost respinsa la proba practica?sau sala trebuie sa o sustin peste 15 zile de la data respingerii la traseu?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:30, 26 Octombrie 2013
Ordinul 268/2010 modificat si completat de OMAI 82-2013
privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Art. 12. -
(1) Candidatii declarati respinsi se pot prezenta in vederea programarii pentru o noua examinare numai dupa o perioada de cel putin 15 zile de la data declararii ca respinsi, dar nu mai tarziu de un an de la absolvirea cursurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)
Am picat traseul, trebuie sa dau si sala din nou? ALEXINHO1810 ALEXINHO1810 conform noilor reglementari din august 2013 trebuie sa dau sala iar daca am picat traseul? (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)