avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... RTE- obtinere autorizatie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

RTE- obtinere autorizatie

Cine stie ce trebuie sa fac pentru a obtine autorizatia de Responsabil tehnic cu executia (RTE) in drumuri si poduri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: nzg , utilizator 12:14, 26 Octombrie 2013
Atestarea tehnico-profesionala a experţilor tehnici in constructii se face pe baza examinarii si acceptarii acestora de catre o comisie de specialisti din cadrul Ministerullui Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei conform reglementarilor tehnice pentru atestare.
Detalii si bibliografie examene, in linkurile de mai jos:
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rte instalatii??? corneliaE corneliaE In cadrul unei licitatii de alimentare cu apa si canalizare se solicita prezentare RTE instalatii. In urma unei discutii cu Inspectoratul in Constructii am ... (vezi toată discuția)
Anulare atestat r.t.e. constructii drumuri si poduri mariana1961 mariana1961 Buna ziua, Va scriu, sa va cer ajutorul in numele sotului meu. Ing. constructor de drumuri si poduri ani multi,atestat professional in anul 2010 ca RTE ... (vezi toată discuția)
Autorizare responsabil tehnic cu executia (rte) corneliaE corneliaE Cine autorizeaza RTE in domeniul lucrarilor de intretinere curenta??? Multumesc. (vezi toată discuția)