avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii angajare student/masterand in ultimul an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii angajare student/masterand in ultimul an

Exista beneficii pentru firme/institutii atunci cand angajeaza student sau masterand in an terminal? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
diana24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 27 Octombrie 2013
Nu exista astfel de beneficii.

Legea nr.76/2002 prevede acordarea de beneficii numai penru angajarea absolventilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare studenti AcumoriNiciodata AcumoriNiciodata As fi interesata sa stiu ce facilitati acorda statul unei firme (imm) care angajeaza studenti. Am cautat pe internet dar informatiile sunt din ani trecuti. As ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 laura lacto laura lacto angajatorul vrea sa angajeze o absolventa 2008 care nu a mai lucrat niciodata, dar are o firma care nu functioneaza, si vrea sa stie dak se poate beneficia d ... (vezi toată discuția)
Cat primeste o firma pentru angajarea unui absolvent de studii superioare ? mmem mmem Buna ziua, Am cateva nelamuriri, de fapt nu stiu unde sa caut, in ce lege. Stiu ca acum 1-2 ani firmele care angajau un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)