avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii de lunga sau scurta durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii de lunga sau scurta durata

Buna ziua !
Vreau sa aplic pentru un post de inspector debutant la Serviciul Impozite si Taxe, dar in anunt specifica conditii de participare : studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta. Eu am terminat o facultate economica cu diploma de licenta la o universitate acreditata din Galati la invatamant la distanta. Intrebarea mea este daca studiile mele se considera de lunga sau de scurta durata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 28 Octombrie 2013
:)) Eu cred ca aveti studii superioare de lunga durata (nu conteaza ca facultatea este la Galati si ati facut-o la distanta). Ce specialitate aveti si cati ani de facultate ati facut?

(Studiile superioare de scurta durata sunt de ex: subinginerii. Dar, nici nu stiu daca azi mai exista asa ceva. La Galati cred ca erau subinginerii in industria alimentara, de prelucrare a carnii parca, ... dar cum industria s-a dus, s-au dus si subinginerii dupa ea)
Cand ati absolvit facultatea?
Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice, profil Finante si Banci in 2009.
In 2009 nu se mai punea vorba despre studii de lunga sau de scurta durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)