avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate folosire casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate folosire casa de marcat

Va supun atentiei urmatoarele cazuri
- Un ong, emite si incaseaza cash facturi catre persoane fizice(prestari servicii cursuri dans).Mentionez ca are si activitate economica dar si activitate fara scop patrimonial. Intrebarea mea este daca acest ONG are obligatia de a folosi casa de marcat.
- Un SRL emite si incaseasa cash facturi catre persoane fizice(cursuri limbi straine). Are obligatia de a folosi casa de marcat?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 05:54, 28 Octombrie 2013
Da, amandoua entitatile au obligatia utilizarii caselor de marcat electronice fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din activitate economica sau activitate f.s.p. mariusf09 mariusf09 Un ONG, incheie contracte de prestari servicii cu comitete de parinti formate in diferite institutii(scoli, gradinite si altele) in baza carora presteaza ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice si firme viorelcont viorelcont Va salut. Am si eu cateva nelamuriri. urmeaza sa incep a-mi factura serviciile foto-video. dar am cateva nelamuriri ca si SRL neplaritor de TVA. 1. pentru ... (vezi toată discuția)