avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz plata salariu

Sunt angajat al unei firme de cadastru din luna mai. Am primit salariul timp de 2 luni iar din luna iulie mi se refuza plata. Cartea de munca imi merge in continuare, dar mi s a spus sa nu ma mai duc la birou pentru ca nu mai este nevoie de mine. Astazi, cand am sunat sa imi cer dreptul de a primi salariul, mi s a spus ca voi avea plangere la ITM, fara nicio explicatie. Imi poate raspunde cineva ce am de facut? In plus, nu am semnat contractul de munca, contabila semnandu l in locul meu si refuzand sa mi dea copie. Pot face ceva legal impotriva celor pentru care inca lucrez?
Cel mai recent răspuns: diana-calinescu , utilizator 15:50, 28 Octombrie 2013
plingere la ITM
am uitat sa precizez : contabila firmei este inspectoare la ITM
cu atat mai mult specificati in plingerea catre ITM si acest lucru ....
Atunci depuneti sesizarea la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.
Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451
Multumesc frumos! Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca barberyan barberyan itm sibiu mi-a pierdut cartea de munca , cum ii pot trage laraspundere??#-o (vezi toată discuția)
Contractul de munca Liliana_Mariana Liliana_Mariana -cum pot proceda daca angajatorul nu respecta conditiile de munca? (vezi toată discuția)
Doresc un numar de telefon! mihaela dumitrache mihaela dumitrache BUNA ZIUA! DORESC UN NUMAR DE TELEFON UNDE POT FACE O RECLAMATIE IN LEGATURA CU LOCUL MEU DE MUNCA UNDE SE PRODUC NISTE ILEGALITATI GRAVE! DORESC SA SOLICIT SI ... (vezi toată discuția)