avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata

Am obtinut o hotarare in baza disp art. privind ordonatan de plata . din noul cod civil . Au trecut cele 10 zile de formulare a contestatiei in anulare .
Trebuie sa merg la judecatorie sa o investesc cu mentiunea definitive ?
Irvocabil ? Investirea cu formula executorie se mai face ?
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 09:03, 29 Octombrie 2013
ordonanta este executorie, chiar daca este atacata cu cerere in anulare ... deci o puteti pune in executare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare - se mai investeste cu formula executorie? cassy cassy va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez deaorece: azi verificand un dosar pe site Tribunalului mi-a aparut cu rosu in fata ... (vezi toată discuția)
Care instanta investeste cu formula executorie ? calin_andrei calin_andrei Daca Tribunalul acorda cheltuieli de judecata printr-o hotarare, iar Curtea de Apel respinge apelul si mai acorda alte cheltuieli de judecata. Unde se merge si ... (vezi toată discuția)