avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

salut...am si eu o problema..de 3 luni sunt cu o tipa...ea m-a mintit ca are 18 ani,evident eu am crezut-o,si am ajuns in punctul de a face dragoste,evident am si facut-o,dar problema e ca dupa ce am facut treaba aia am aflat ca are 15 ani..si eu am 20 de ani..intru la corupere de minori?? pt ca nu am obligat-o sa faca lucrul acela cu mine..si asa vrea sa stiu daca este adevarat ca trebuie sa fie distanta dintre ani de pana la 7,5 ca sa intri la corupere de minori??va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters84319 , utilizator 21:52, 31 Martie 2009
nu va faceti griji....in situatia dvs sunt foarte multi
Sigur, nu va faceti griji, sunt destui in situatia dv... Dar, poate ca ar fi bine sa nu o transformati pe "tipa" in mama, de la varsta aceasta. Sa se mai bucure un timp de varsta fara griji a adolescentei...
Treaba cu 7 ani nu are nicio relevanta.
Daca nu ati stiu cati ani are si va crede politia in caz de plangere nu vor fi probleme.
Politia o vede si pe ea.
am inteles dar in cazul acesta,pot risca inchisoarea daca ma reclama??va multumesc..
Nu.
Motivele sunt mai multe.

Alte discuții în legătură

Va rog niste sfaturi .... dana_18 dana_18 as avea o intrebare care ma nelamureste de cam mult timp si nus ce sa fak sau cum sa actionez ,ce ar trebuit sa fak ,si cum sa procedez si unde , problema este ... (vezi toată discuția)
Salut. am 19 ani si prietena mea 17 - parintii ei nu sunt de acord cu relatia vato vato Salut am si yo o intrebare,am 19 ani si prietena mea 17,iar ea face 18 in noiembrie iar parintii ei nu sunt de acord cu relatia noastra,m-au amenintat oarecum ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)