Salut am si yo o intrebare,am 19 ani si prietena mea 17,iar ea face 18 in noiembrie iar parintii ei nu sunt de acord cu relatia noastra,m-au amenintat oarecum ca ma vor baga la corupere de minori,o pot face?daca prietena mea nu depunde nici un fel de plangere si este de partea mea?
yo man ! la varsta ta si eu faceam la fel , dar mi-a trecut.... Daca in viata s-ar reduce totul la dragoste.... :rofl: ... mai ai nevoie de multe altele si un inceput mai bun decat sprijinul demersurilor pe care le faci de catre parinti nu cred ca exista . ...
Avand in vedere cele precizate in post nu sunt incidente prevederile art. 198 Cod penal cu privire la actul sexual cu un minor ...
Corupere de minori
blackgirl
Buna am o intrebare... Eu am 17 ani in septembrie fac 18 si prietenul meu face 26 de ani... Am intretinut relatii sexuale si tatal meu a aflat... Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)