avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut. Am 19 ani si prietena mea 17 - parintii ei nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut. Am 19 ani si prietena mea 17 - parintii ei nu sunt de acord cu relatia

Salut am si yo o intrebare,am 19 ani si prietena mea 17,iar ea face 18 in noiembrie iar parintii ei nu sunt de acord cu relatia noastra,m-au amenintat oarecum ca ma vor baga la corupere de minori,o pot face?daca prietena mea nu depunde nici un fel de plangere si este de partea mea?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:48, 16 August 2010
yo man ! la varsta ta si eu faceam la fel , dar mi-a trecut.... Daca in viata s-ar reduce totul la dragoste.... :rofl: ... mai ai nevoie de multe altele si un inceput mai bun decat sprijinul demersurilor pe care le faci de catre parinti nu cred ca exista . ...
Avand in vedere cele precizate in post nu sunt incidente prevederile art. 198 Cod penal cu privire la actul sexual cu un minor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori blackgirl blackgirl Buna am o intrebare... Eu am 17 ani in septembrie fac 18 si prietenul meu face 26 de ani... Am intretinut relatii sexuale si tatal meu a aflat... Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)