avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

Buna am o intrebare... Eu am 17 ani in septembrie fac 18 si prietenul meu face 26 de ani... Am intretinut relatii sexuale si tatal meu a aflat... Intrebarea mea este: il poate acuza de corupere de minori daca si eu am fost de acord cu intretinerea relatiilor?:(
fapta petrecuta este infractiune chiar daca ati fost deacort,
Nu este vorba despre infracțiunea de act sexual cu un minor.Aveți peste 15 ani , ați fost de acord, iar prietenul dvs. presupun că nu are vreuna dintre calitățile cerute de lege și care ar face ca fapta să fie infracțiune ( vedeți art. 198 cod penal):

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre minori 15-18 ani User0102 User0102 Este legal ca doi minori cu varstele cuprinse intre 15-18 ani sa intretina relatii sexuale de comun acord? Dar daca una are 17 si cealalta are 18? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Corupere mgigoloiu mgigoloiu am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa'mi explice cineva o lege intr'un anumit context Mihaita1937 Mihaita1937 Este vorba despre legea coruperii de minori. Nu am inteles prea multe din ea deoarece pe diferite site-uri gasesc explicatii diferite si ma gandesc ca aici ... (vezi toată discuția)