avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Calcularea taxei de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Calcularea taxei de mediu

buna ziua as dori sa intreb ce acte i-mi trebuie pentru calcularea taxei de mediu si daca o pot plati la primaria comunei pe raza careia locuiesc/

Alte discuții în legătură

Taxa depunere cerere oferta de vanzare extravilan ddamianelena@yahoo.com ddamianelena@yahoo.com La Primaria pe raza careia avem teren ne taxeaza 1% Din valoarea de vanzare teren ca taxa de depunere a ofertei de vanzare ,de mentionat ca nu este impozitul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren Chelooba Chelooba Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren intravilan intr-o comuna si as dori sa stiu care ar fi pasii de urmat? Trebuie obtinut ceva de la Primaria comunei ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal - imputernicire Cllauddia Cllauddia Buna ziua, Am domiciliul in Constanta, comuna Cumpana, dar in momentul de fata locuiesc in Timisoara. Impozitul pe motocicleta e platit in Cumpana si ... (vezi toată discuția)